Q-RESULTANCY

Wij zijn Q-RESULTANCY

Q-RESULTANCY is een betrouwbare dienstverlener met ruime ervaring op het gebied van auditing, consultancy en interim diensten op het gebied van Informatiebeveiliging, Cybersecurity, Privacy en IT-risicomanagement. Onze ervaring vertaalt zich naar een pragmatische aanpak, kwalitatief en resultaatgericht!

Q-RESULTANCY is opgericht door Mark van Zitteren (1982), een integere, klantgerichte en pragmatisch ingestelde Auditor/Consultant. Mark heeft gedurende zijn loopbaan bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers ervaring opgedaan binnen dit vakgebied. Zowel op het gebied van (pre)auditing, denk hierbij aan het uitvooeren van audits als TPM, ISAE 3402, ISAE 3000, DigiD, SUAG, etc. Alsmede consultancy opdrachten zoals het opstellen van IB-beleid, het uitvoeren/faciliteren van risico assessments, het opstellen van processen, procedures en standaarden en co√∂rdinatie van de te implementeren (beheersings)maatregelen en (parttime) interim opdrachten  in de rol van interne auditor, information risk manager en security officer.

Daarnaast beschikt Q-RESULTANCY over een team aan specialisten die wij inhuren als we vastgesteld hebben, samen met onze opdrachtgever, waar we die expertise nodig hebben.

Onze dienstverlening helpt onze opdrachtgevers de informatievoorziening en de bijbehorende ICT-dienstverlening onder controle te krijgen en te houden. Dat geldt voor zowel de interne als de uitbestede ICT diensten, inclusief de bijbehorende keten.

Mark van Zitteren RE

Adres

Laan van Braets 97
3328 LK DORDRECHT
06-14361090

Contact

KvK Rotterdam: 24357363
IBAN: NL04KNAB0255896018
BTW-ID: NL002026571B38

© Copyright 2017 - 2021 | Q-RESULTANCY

Develop your own web page with Mobirise