Disclaimer

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Q-RESULTANCY accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze site. Q-RESULTANCY is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten, onvolledige of onjuiste informatie en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie. De site wordt periodiek aangevuld en geactualiseerd. Aan de op deze site gepubliceerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Q-RESULTANCY kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen of andere schadelijke componenten op of via deze website zich voordoen en/of zich verspreiden. Evenmin is zij verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die met deze website zijn gelinkt of van de ter informatie opgenomen links.

Alle persoonsgegevens die u via deze website verstrekt – bijvoorbeeld via het contactformulier – zullen worden behandeld conform de wetgeving inzake de bescherming van de privacy. Gegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt.

Door het gebruik van deze website accepteert u de voorwaarden die in de disclaimer vermeld staan. Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze site kunt u mailen via het contactformulier op deze website.

Adres

Laan van Braets 97
3328 LK DORDRECHT
06-14361090

Contact

KvK Rotterdam: 24357363
IBAN: NL04KNAB0255896018
BTW-ID: NL002026571B38

© Copyright 2017 - 2021 | Q-RESULTANCY

Set up a site with Mobirise